INFORMACIÓ COVID-19

A causa de la situació global del COVID-19 l'informem que

En el cas que existís una recomanació per les autoritats pertinents de no desplaçar-se, Apartaments Maragall oferirà als seus clients la cancel·lació gratuïta i reemborsarà aquelles reserves ja pagades.

Si heu fet la reserva mitjançant una agència online pot cancel·lar la seva reserva mitjançant la pàgina web d'aquesta agència. Apartaments Maragall no li cobrarà cap cost per aquesta cancel·lació i en cas de ser una reserva amb tarifa no reemborsable tampoc i en cas d'haver prepagat li reemborsarem la totalitat.

Si heu fet la reserva directament amb nosaltres pot fer la cancel·lació només  enviant  un correu electrònic.

En qualsevol cas podrà, si ho prefereix, modificar la seva reserva per gaudir de la seva estada més endavant però no més enllà del mes de novembre de l'any 2020

Fins llavors li recomanem que segueixi les informacions disponibles que actualitzarem puntualment.

Qualsevol canvi de la seva reserva o qualsevol altra informació li demanem que ho faci a través del nostre correu electrònic i li respondrem el més aviat possible.

Pot informar-se de la situació del coronavirus a Andorra mitjançant els següents canals oficials de comunicació: www.salut.ad  www.govern.ad   www.andorradifusio.ad

Agraïm que verifiqui la informació disponible a la web on la actualitzarem puntualment abans de contactar-nos.

El nostre personal d'atenció a el client està fent tot el possible per proporcionar tota la  informació a tots els clients.