RUTA DE SENDERISME: ESTANYS DE TRISTAINA

L’excursió als llacs de Tristaina és una de les més populars d’Andorra. Es tracta d’un conjunt de tres estanys d’alta muntanya, el primer dels quals es troba a només 45 minuts de l’inici de la ruta.

 

Per anar als llacs de Tristaina, seguirem la CG-3 a dalt de tot d’Arcalís (Ordino). Aparcarem el cotxe al restaurant de La Coma i començarem la ruta a peu. El camí fins al primer estany, anomenat estany primer, és molt assequible i poc pronunciat. L’itinerari continua cap a l’estany del mig, travessant un petit pont de fusta i, si volem completar el circuit, anirem fins a l’estany de més amunt, el més gran dels tres. El sender és molt concorregut i està ben senyalitzat, per la qual cosa no presenta cap possibilitat de pèrdua.

 Dificultat     Moderat

Distància    4,3 km

Desnivell    +210 m / -210 m

L’itinerari s’inicia al restaurant de La Coma d’Arcalís (42° 37' 54",1° 28' 56").

 Per a la teva seguretat, et recomanem fer tots els itineraris per sobre de 1700 metres des de finals de juny fins a finals de setembre.

 Accedeix a la fitxa de la Ruta de senderisme Estanys de Tristaina en pdf.

 Trobaràs més detalls d’aquesta i altres rutes a la Guia de senderisme Camins d’Andorra.

 Descarrega’t Alpify, l’app de seguretat que permet, que en cas d’emergència, l’usuari enviï la seva ubicació exacta als equips de rescat.